Cancer-Klangmassage, vid / efter cancer -                         efter Peter-Hess-metoden®

Klangmassagen efter Peter Hess metoden® är en avslappningsmetod som utförs varsamt och efter grundprinciper som bl.a. att stärka det friska och mindre är mer. Jag använder speciella terapi-klangskålar®  av Peter Hess®

 

Denna individuella ljudbehandlingen med rogivande och harmoniserande klangvibrationer kan ger dig stöd och en stunds välbefinnande vid eller efter den livsförändrande diagnosen "cancer".

 

Klangskålarnas vackra, rogivande ljud kan hjälpa dig att glida in i en djup avslappning där det blir lätt att stilla sina tankar, släppa taget, oro och smärta så att kroppen får möjlighet att tanka kraft och frigör sina välmående må-bra-ämnen. Du kan även komma närmare ditt innersta, dina känslor och dina behov.

 

 

Samtidigt kan kroppens flöde förbättras, inklusive det perifera nervsystemet.

 

 

Behandlingen är inte botande eller ersätter andra medicinska behandlingar men kan vara ett komplement och stöd för att bättre klara av livssituationen, cancerbehandlingar och symtom.


Plats

Klangmassage Helsingborg (Hälsa i Ramlösa)

Gravörgatan 1, RamlösaSå går Klangmassage vid/efter cancer till:

Vi börja med ett samtal innan behandlingen för att anpassa Klangmassagen individuellt efter dina förutsättningar och önskemål. Vid behandlingen är du påklädd och kan ligga på massagebänk, yogamatta eller sitta i bekväm stol.

 

Skålarna positioneras främst nära kroppen (aura) men i vissa fall går det bra även på kroppen.

Vid cellgiftbehandlingar rekommenderas Klangmassage 2-3 dagar innan och minst. 4-5 dagar efter.  

 

Klangmassage vid / efter cancer har utvecklats av Peter Hess Institut® och kollegor som själv har genomgott. cancersjukdomen.

 

Peter Hess Klangmassagen® (R)  kommer från Tyskland och är en välbeprövat avslappningsmetod redan i över 30 år.

Många terapeuter, läkare och vårdgivare på många olika områden använder denna metoden som komplement.

 

Marina är certifierad Peter Hess Klangmassage-Praktiker®. Hon  har utbildat sig i Tyskland i alla 5 steg av Klangmassage på Peter Hess® Institut och har vidare utbildat sig t.ex. Cancer-Klangmassage april 2019, Barn-Klangmassage 2018, Klangmassage vid demens 2016, fler till.