Massage med oljor

Massagen mjukar upp dina spända och ömma muskler och ger dig samtidigt en behaglig och skön avslappning.

 

Massagen är välmående och holistisk,  ökar flödet i kroppen och förbättra blodcirkulationen, sänker blodtrycket och motverkar stress.

Massage anpassas individuellt efter dina önskemål. Passar för både, dig som önskar en hårdare massage och dig som fördrar mjukare massagegrepp.

 

Det är du som står i fokus samt att du kan slappna av och njuta av massagen. Jag använder endast naturliga oljor och salvor.

Du kan välja mellan del- eller helkroppsmassage, (valfri rygg-, nacke, axlar ben och fotmassage).

 

Du kan välja:
45 min. 75 min.
60 min. 90 min.
   

Boka tidKlangmassage

Klangmassage med rogivande och helande klangvibrationer erbjuder dig djup avslappning, balansering och återhämtning.

 

Klangskålarnas välmående klangvibrationer strömmar genom din kropp som en mjuk helkroppsmassage. Energiflödet förbättras, spänningar och blockeringar kan lösas upp så att kroppens självläkande krafter kan komma fram.

 

En individuell Klangmassage behandling efter Peter Hess metoden kan skapar vitalitet och balans inom dig och sprider harmoni och välmående i både din kropp och själ

 

 

Du kan välja:
45 min. 75 min.
60 min.  

 

Boka tidMassage med oljor & Klangmassage

Vi börjar med Relaxmassagen, en djupgående massage som mjukar upp dina spända och ömma muskler och ger dig samtidigt en behaglig och skön avslappning.

Du kan välja en delkroppsmassage t.ex. rygg-, nacke, axlar eller ben och fotmassage).

 

Massagen passar för både, dig som önskar en hårdare massage och dig som fördrar mjukare massagegrepp. Efter fysisk massagen med oljor följer ljudmassagen.

 

Klangskålarnas välmående klangvibrationer strömmar genom din kropp som en mjuk kroppsmassage. Energiflödet förbättras, spänningar och blockeringar kan lösas upp. En individuell Klangmassage behandling efter Peter Hess metoden (R) kan skapar vitalitet och balans inom dig och sprider harmoni och välmående i både din kropp och själ. 

 

Du kan välja

   
60 Minuter  

75 Minuter

90 Minuter

 

 

Boka tid